Wij zijn beschikbaar

ma - vr: 9:00 - 17:30

088 - 0910101

Probeer dé ZZP Tank- en OV pas van MTC tankkaart nu 100% vrijblijvend

Vul hieronder je gegevens in voor de gratis aanvraag

Exclusief ZZP cadeau t.w.v. €19,85

Maandelijks opzegbaar & geen borg

Tijdelijk 3 maanden gratis proberen

Al je reiskosten op één factuur

100% vrijblijvend | Al 3524 x aangevraagd

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

Tanken bij alle tankstations in NL

Exclusieve kennismakingskorting

Alles om vooruit te komen als ZZP'er

Betaalbare helderheid. Daar houden wij van. Dus voor een vast laag bedrag per maand reis je altijd op de manier die jij 't handigst vindt. Zonder borg of andere extra kosten.


Voor een vast bedrag van € 5,95 per maand heb je toegang tot al onze diensten: tanken, elektrisch laden, openbaar vervoer, OV-fiets, parkeren, wasstraat en taxi. Wij doen niet aan bijkomende kosten of borg. En we zijn als enige per maand opzegbaar.

"Een fantastisch mobiliteitsproduct wat zich onderscheid ten opzichte van alle andere zgn. "mobiliteitsproducten"

Goede klantenservice, prima bereikbaar en bijna overal kun je met de movemove pas tanken. Je wordt met vragen altijd netjes te woord gestaan. De factuur is heel overzichtelijk, dus wij zijn echt zeer tevreden!

Theo van Veen

Patries Stroffels

Wij gaan verder dan een MKB tankpas voor brandstof. De MoveMove-pas gebruik je eenvoudig voor OV, fiets, taxi én tanken. Jij bepaalt hoe je wilt reizen.


De kosten van de pas behoren met €5,95 per maand al tot de laagste van Nederland & via ons ZZP Inkoopcollectief ontvang je nu 3 maanden helemaal gratis!

Alleen bij ons eerste 3 maanden gratis

Waarom MoveMove

MTc is het bedrijf achter MultiTankcard en MoveMove. MTc autoriseert transacties op het gebied van mobiliteit voor zakelijke reizigers. MultiTankcard richt zich op grotere bedrijven en leasemaatschappijen.


MoveMove biedt een totaaloplossing voor MKB en ZZP-ers. Het aantal vervoersproducten en -diensten wordt stap voor stap uitgebreid. Innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners vergroten het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder en maken van MTc dé toonaangevende mobiliteitspartner.


Ready? Let's MoveMove!

Het nieuwe tanken? Probeer zelf

Nu ter introductie voor maar €5,95 en maandelijks opzegbaar 

Privacy statement | Cookies   © 2012-2019 BizBundel