088 - 0910101

Wij zijn beschikbaar 

ma - vr: 9:00 - 17:30 

ZZP Nieuws

Voordelig alles-in-een pakket?

"Via Telfort betaal ik nog maar de helft van wat ik betaalde"

Dick de Groot, ZinInZaken

Verken de collectieve kortingen van Telfort.

Eerste 6 maanden korting i.c.m. CombiVoordeel

Jouw mogelijke besparingen worden voor je berekend

Gegarandeerd geen aansluitkosten t.w.v. €24,79 excl

"Uiteindelijk overgestapt én erg tevreden!"

Max

"Heel scherp bod, mijn maandelijkse lasten zijn nu fors minder. ”

Annemarie


Via het winnende collectieve bod garandeert Telfort aan de hele collectieve achterban de aansluitenkosten (t.w.v. €24,79) te laten vervallen. Bovenop dit welkomstcadeau kan je via het aanvraag formulier ontdekken hoeveel jouw daadwerkelijke besparing precies zal zijn.


Zijn er nog andere voordelen?

Als je in aanmerking komt voor het CombiVoordeel (All-In-1 icm. mobiel abonnement) zijn er extra kortingen tot wel 6 maanden beschikbaar. Als je benieuwd bent hoeveel deze korting is bij een combinatie van 2 diensten of een enkele dienst wordt dit helder uiteengezet in het informatiegesprek.


Je hebt de keuze om te combineren zoals dat voor jou het voordeligst uitkomt waardoor je slim kan besparen op wat je niet gebruikt. Bij het combineren van 2 ZZP Mobiel abonnementen ontvang je 2x zoveel data. 


Heb je Zakelijk internet, TV en bellen en één of meer ZZP Mobiele abonementen? Dan ontvangt iedereen 2x zoveel data én een van de volgende voordelen: €4,13 korting, FOX Sports Eredisivie of het pluspakket. 

Krijg ik altijd korting?

Liever één dienst?

Telfort maakt het mogelijk om te combineren zoals jij dat wilt. Elke combinatie tussen TV, internet en bellen is mogelijk zodat je niet betaalt voor diensten waarvan jij geen gebruik zal maken.

We houden de dingen graag simpel, en vinden dat communiceren eenvoudig en niet duur moet zijn. Daarom bieden we eenvoudige producten en diensten van goede kwaliteit. Abonnementen, die u naar wens kunt aanpassen en heldere facturen die maximaal inzicht geven in de kosten. En dat alles tegen een vaste lage prijs.

Al onze oplossingen maken gebruik van het netwerk van KPN. Dat biedt zekerheid en de beste bereikbaarheid van Nederland. Of het nu gaat om vaste of mobiele telefonie of om internet.

We staan voor wat we zijn: persoonlijk, ondernemend en duidelijk. Door toegankelijk en benaderbaar te zijn en uw taal te spreken. Door snel te schakelen en slagvaardig te zijn.

Hoe onmisbaar telefonie ook is, u wilt er niet teveel over hoeven nadenken, maar wél dat alles goed en voordelig geregeld is. Telfort Zakelijk werkt in je voordeel.

Over Telfort Zakelijk

Voordelig pakket? Regel het nu!

Telfort heeft het winnende collectieve bod van 2018.

© 2012-2019 BizBundel