Wij zijn beschikbaar

ma - vr: 9:00 - 17:30

088 - 0910101

Uitgevoerd door onze onafhankelijke partner 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

100% vrijblijvend | Collectieve korting bij bijna alle verzekeraars

Vraag kosteloos een premievergelijking aan en ontvang Top 3 AOV premies voor jou inclusief collectieve korting

100% onafhankelijk vergelijk

Voor personen met en zonder AOV

Collectieve korting op de premie

"Als startende zzp'er een AOV verzekering aangevraagd. Snel inzicht gekregen!"

"Toch maar mijn premie berekend en uiteindelijk een betaalbare AOV kunnen aanvragen."

Remco van Rhijn, webdesigner

Mariska Vreede, fysiotherapeute

Exclusief:  Collectieve AOV korting

Onze onafhankelijke AOV partner Vervier vergelijkt op basis van jouw antwoorden de voordeligste AOV premie voor jou. Je ontvangt een op maat offerte mét collectieve korting van minimaal 3 verschillende verzekeraars zodat jij goed kan vergelijken en een keuze kan maken op basis van premie en de bijpassende dekking. 


Door ZZP AOV aanbieders te vergelijken ontdek je de voordeligste premie voor jou. Heb je al een AOV? Check dan of je op je huidige AOV een collectieve korting krijgt.


De aanvraag van de premievergelijking is uiteraard geheel kosteloos & vrijblijvend. Wel zo handig!

Is een AOV iets voor jou?

Om te bepalen of een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor jou een goed idee is, kijk je naar verschillende factoren. Hoe lang kun je bijvoorbeeld zonder inkomen? 

Heb je een financiële buffer of een partner met voldoende inkomen? Kun je of wil je het risico niet lopen geen inkomen te hebben door ziekte of arbeidsongeschiktheid, dan is een AOV iets voor jou. 


Bepaal zelf tot welke leeftijd je verzekerd wilt zijn en hoe lang je een uitkering wil ontvangen.

Waarom een AOV afsluiten?

Ziek worden of een ongeluk krijgen: je moet er niet aan denken. Wat betekent dit voor jou, je gezin en je inkomen? In dergelijke situaties is het prettig om de daling van je inkomen op te kunnen vangen.


Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bied je optimale bescherming tegen inkomensverlies. Dit is mogelijk tegen aantrekkelijke en stabiele premies.

Wilt u ook verzekerd zijn van een goed inkomen bij arbeidsongeschiktheid? Vraag dan geheel vrijblijvend een AOV premievergelijking aan >>

AOV: wat is dat?

Wanneer je als ondernemer arbeidsongeschikt raakt, is er vanuit de overheid geen financieel vangnet voor je. Door een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten bescherm je jouw inkomen als je niet kunt werken door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval. En ben je verzekerd van continuïteit.


Wat kost een AOV?

De kosten van een AOV hangen voor een deel af van de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld tot welke leeftijd je verzekerd wilt zijn en hoe lang je een uitkering wilt ontvangen. Je kunt dus gedeeltelijk zelf bepalen hoeveel premie je betaalt. Wil je weten wat een AOV voor jou kost? Vraag dan de premievergelijking aan.


Is mijn AOV-premie fiscaal aftrekbaar?

Veel ondernemers weten niet dat de premie van een AOV aftrekbaar is. De fiscus betaalt mee en dat kan je honderden euro’s per jaar schelen. Bereken jouw premie en zie wat een AOV bruto en netto kost.


Veelgestelde vragen

De voordeligste AOV premie?

Ontvang 3 offertes met korting

Privacy statement | Cookies   © 2012-2019 BizBundel