088 - 0910101

Wij zijn beschikbaar 

ma - vr: 9:00 - 17:30 

Eerste stap: Doe de ZZP AVG Scan

Inzicht in de benodigde aanpassingen van je privacybeleid

Al 24.644x ingevuld

"Snelle scan, die je meteen laat weten wat er nog moet gebeuren!"

Sonja Weijers van RSA Support

Op alle AVG documenten via ons 25% korting 

Voorkom hoge AVG privacy boetes

Binnen 5 minuten inzicht of je AVG Proof bent

100% vrijblijvend

"De AVG Scan was helder en duidelijk! Er bleek al snel dat ik nog aardig wat moest regelen om te voldoen aan de nieuwe privacywet"

Martijn, ZZP'er

"Vlotte manier om erachter te komen wat er nog schortte aan mijn huidige online privacybeleid."

Nathalie, Fotografe

Per 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht, ook wel General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd.


In deze wet staat de omgang met persoonsgegevens centraal: de regels zijn op dit gebied flink verscherpt. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor ZZP’ers. Voorkom hoge boetes en wees voorbereid op de wetswijziging!

De feiten over de AVG

Voorkom boetes, word AVG Proof

ZZP AVG biedt een totaaloplossing om ZZP'ers AVG Proof te maken zonder dat je je druk hoeft te maken om juridische randzaken en hoge boetes. Zodat jij je kan focussen op wat belangrijk is: jouw klanten. 


ZZP AVG creëert een persoonlijk AVG-pakket, dat bestaat uit op maat gemaakte Algemene Voorwaarden, Privacy Statement, verwerkers- overeenkomsten en een stappenplan AVG om zo snel en eenvoudig AVG Proof te zijn. Bekijk alle informatie en pakketten via www.zzpavg.nl.Over AVG expert ZZP AVG

Bij mijnZZPdiensten kwam veelvuldig de vraag binnen of zij ZZP’ers hulp kunnen bieden bij het voldoen aan de AVG wetgeving. Vanwege deze aanzienlijke vraag naar hulp is er een samenwerking ontstaan tussen het platform en diverse AVG gespecialiseerde juristen, waaruit ZZP AVG is opgezet. Hier kunnen ondernemers middels een ZZP AVG Scan binnen 5 minuten zien of zij voldoen aan de privacywet. 

Juridische documenten nodig? 
Vraag een offerte aan!

Verken jouw mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gespecialiseerd in ZZP'ers

Volledige onafhankelijk

100% gratis & vrijblijvend

+15.000 tevreden klanten

Zorgvuldig uitgekozen partners

© 2012-2019 BizBundel