Wij zijn beschikbaar

ma - vr: 9:00 - 17:30

088 - 0910101

Voldoe jij 100% aan de AVG privacy wet?

Binnen 2 minuten inzicht of jij al AVG Proof bent als ZZP'er

Inclusief optioneel kosteloos 15 minuten

1-op-1 gesprek met AVG Jurist over jouw bedrijf

Al meer dan 24.644 zelfstandig ondernemers gingen je voor

Over Juridische Documenten

Privacy Statement / Verwerkersovereenkomsten (AVG)
Sinds de intreding van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het voor ondernemers verplicht om kenbaar te maken hoe de onderneming met persoonsgegevens omgaat. Dit moet worden vastgesteld door middel van een privacy statement en verwerkersovereenkomsten die moeten worden afgesloten met derden (denk aan boekhouders).

Algemene Voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn belangrijk om aansprakelijkheid en betalingsrisico's in te perken. In dit document wordt vastgesteld welke voorwaarden jij aan jouw klanten oplegt (denk aan betalingsvoorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden, en aansprakelijkheid).

Overeenkomst van Opdracht
In een overeenkomst van opdracht worden de afspraken betreft een opdracht vastgelegd. Zo voorkom je vervelende juridische geschillen als jouw opdrachtgever zijn afspraken niet nakomt.

Aanpassingen Arbeidscontract
Heb jij werknemers in dienst? Ook van hen bewaar je persoonsgegevens en is het dus cruciaal om duidelijke afspraken te maken betreft de gegevensverwerking. Daarnaast werken zij met de persoonsgegevens van klanten. Kortom, een essentieel document voor iedere werkgever.

Na het invullen van de scan bleek dat ik nog niet helemaal voldeed aan de AVG wetgeving. Uiteindelijk kosteloos een verhelderend gesprek met een jurist gehad én binnen enkele dagen mijn documenten binnen. Heel persoonlijk en zeer tevreden!

Deanne de Ruijter

Tandarts


Privacy statement | Cookies   © 2012-2019 BizBundel