088 - 0910101

Wij zijn beschikbaar 

ma - vr: 9:00 - 17:30 

Voldoe jij 100% aan de AVG privacy wet?

Snel inzicht in jouw situatie

100% Vrijblijvend

Gratis 1-op-1 gesprek met jurist mogelijk

Binnen 2 minuten inzicht of jij al AVG Proof bent als ZZP'er

Al meer dan 2.342 zelfstandig ondernemers gingen je voor

Meer Juridische Informatie

Het is cruciaal om jouw juridische documenten op orde te hebben. Zo zorg je ervoor dat je duidelijk met jouw klanten en opdrachtgevers kan communiceren over jouw omgang t.a.v. gegevensverwerking, afspraken, en voorwaarden.

Na het invullen van de scan bleek dat ik nog niet helemaal voldeed aan de AVG wetgeving. Uiteindelijk kosteloos een verhelderend gesprek met een jurist gehad én binnen enkele dagen mijn documenten binnen. Heel persoonlijk en zeer tevreden!


Deanne de Ruijter

Tandarts


Over Juridische Documenten

Privacy Statement / Verwerkersovereenkomsten (AVG)
Sinds de intreding van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het voor ondernemers verplicht om kenbaar te maken hoe de onderneming met persoonsgegevens omgaat. Dit moet worden vastgesteld door middel van een privacy statement en verwerkersovereenkomsten die moeten worden afgesloten met derden (denk aan boekhouders).

Algemene Voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn belangrijk om aansprakelijkheid en betalingsrisico's in te perken. In dit document wordt vastgesteld welke voorwaarden jij aan jouw klanten oplegt (denk aan betalingsvoorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden, en aansprakelijkheid).

Overeenkomst van Opdracht
In een overeenkomst van opdracht worden de afspraken betreft een opdracht vastgelegd. Zo voorkom je vervelende juridische geschillen als jouw opdrachtgever zijn afspraken niet nakomt.

Aanpassingen Arbeidscontract
Heb jij werknemers in dienst? Ook van hen bewaar je persoonsgegevens en is het dus cruciaal om duidelijke afspraken te maken betreft de gegevensverwerking. Daarnaast werken zij met de persoonsgegevens van klanten. Kortom, een essentieel document voor iedere werkgever.

Zijn al jouw must-do's  geregeld? Doe de ZZP Checklist en vink gemakkelijk al jouw (rand)zaken af.

Hoge verzekeringspremies?Doe de premievergelijk om jouw mogelijke besparingen te ontdekken.

Tijd om jouw vaste lasten te verlagen! Ontdek het winnende collectieve bod betreft de vaste lasten.

Ontdek welke aftrekposten jij recht op via de Aftrekposten scan. Direct inzicht in jouw aftrekposten en toelages.

Bekijk ook onze andere handige ZZP scans

We hebben enkele scans ontwikkeld om het ondernemen nét iets gemakkelijker te maken als ZZP'er. Bekijk hieronder onze gratis scans en ontdek welke scans jou verder kunnen helpen!

© 2012-2019 BizBundel