Ontvang tot 4 prijsopgaven van belastingadviseurs uit de buurt

Vergelijk de voordeligste fiscalisten uit jouw buurt

Binnen 24 uur reactie

Gespecialiseerd in zzp & mkb

Zeer voordelige tarieven

Op basis van postcode geselecteerd

Belastingadviseurs en Boekhouders

''Ze hebben voor mij bij een aantal boekhouders mijn vraag neergelegd. ik heb hierop 4 reacties gehad. Sommigen waren goed voor mij, anderen wat minder.''

We gaan zorgvuldig met de gegevens om. Bij verzenden ga je akkoord met het privacy statement

Remon, Beveiliger

100% vrijblijvend | Al 1172 x aangevraagd

Voordelen    Kosten    Onze adviseurs    Hoe werkt het?    Handige tip

Inkomstenbelasting berekenen (ZZP)

Belastingadviseur: Wat zijn de voordelen?

De belastingaangifte. Voor veel zzp'ers blijft dit een vervelende klus die helaas ieder jaar weer op het programma staat. Logisch! Want je wilt natuurlijk zo min mogelijk belasting betalen en van zo veel mogelijke belastingvoordelen profiteren. Gelukkig kan een belastingadviseur je hiermee helpen. Maar wat zijn precies de voordelen?

100% correcte aangifte

Welke zakelijke kosten mag je opvoeren? Hoe verwerk je alle aftrekposten correct in de aangifte? En hoe kan jij slim middelen met jouw fiscale partner om een optimaal fiscaal resultaat te behalen? Gelukkig ben jij met hulp van een belastingexpert verzekerd van een volledige & correcte belastingaangifte. Geen zorgen, wel een perfecte aangifte.

Maximaal belastingvoordeel

Wist je dat 70% van de zzp'ers nog niet al zijn aftrekposten gebruikt? Hierdoor blijft er jaarlijks miljarden euro's liggen bij de Belastingdienst. Zonde! Jij als zzp'er heb je recht op veel fiscale voordelen. Denk aan aftrekposten, toelages en slimme fiscale regelingen. Met hulp van een belastingadviseur weet jij in ieder geval dat jij van alle voordelen profiteert en geen geld laat liggen.

Bespaar tijd

Het correct invullen van de inkomstenbelasting aangifte kan al snel 4 tot 8 uur kosten. Kostbare tijd, die jij natuurlijk liever in je bedrijf stopt. Een belastingadviseur kan vliegensvlug jouw aangifte, jaarcijfers, balans en fiscale voordelen voor jou opstellen. Hierdoor heb je wel alles goed geregeld, maar ben je geen kostbare tijd kwijt.

Elko van Dijk, Fietsenonline.com

"Binnen 1 werkdag kon ik uit 4 concurrerende offertes de best passende belastingadviseur kiezen uit mijn regio! Dat is pas service!"

Marie-Louise van de Berg

"Bleek dat we nog van veel aftrekposten als ZZP'er geen gebruik maakten. !”

Belastingadviseur: Tarieven

In tegenstelling tot een boekhouder heb je met een belastingadviseur te maken met eenmalige kosten. De jaarrekening of jouw winst- verlies rekening opstellen, je inkomstenbelasting berekenen (zzp), antwoord op je fiscale vraagstuk etc. Hoe hoog jouw eenmalige kosten zijn hangt af van de tijd die de belastingadviseur hiermee bezig. Gemiddeld vraagt een belastingadviseur ongeveer €70 per uur (exclusief 21% BTW). 

Prijstabel uurtarief

Mate van ervaring                                       Gemiddelde uurtarief*

Startend                                                           € 60 tot € 70

Gemiddeld (aantal jaren ervaring)              € 70 tot € 80

Veel ervaring                                                   € 80 tot €100

* Uurtarieven zijn exclusief BTW (21%)

Vergelijken loont!

Krijg een duidelijk beeld over de kosten van de belastingadviseur, de ervaring, de werkzaamheden en wat er van jou zelf wordt verwacht. Vaak kan je door meerder adviseurs te vergelijken al 30% besparen. Ideaal toch? 


TIP:  De belastingadviseur kan jou in de meeste gevallen ook een schatting van de totaalprijs geven. Hierdoor weet jij precies hoeveel je uiteindelijk moet betalen en kan je beter vergelijken.

Erkende Belastingadviseurs

Al onze aangesloten belastingadviseurs zijn of aangesloten bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs of beschikken over een NOAB-certificaat.


Deskundige en betrouwbare belastingadviseurs met creatieve fiscale oplossingen, een luisterend oor en een goede werkrelatie met de Belastingdienst. Zo weet je altijd dat jij goed zit!

Hulp bij je inkomstenbelasting berekenen (zzp)?

Inkomstenbelasting berekenen (zzp) in het 1ste jaar

Je bent net begonnen als ondernemer en dan krijg je die vervelende blauwe envelop op de mat. Tijd voor jouw eerste belastingaangifte. Maar hoe moet je jouw inkomstenbelasting berekenen (zzp) en waar moet je op letten?

Startersaftrek

Het grote voordeel van een startende ondernemer is dat je extra aftrekposten mag gebruiken zodat je minder belasting hoeft te betalen in de startfase. Zo kan je bijvoorbeeld jouw zelfstandigenaftrek in de eerste 5 jaar van je bedrijf verhogen met de startersaftrek. Maar heb jij hier ook recht op?

Voorwaarden

Belangrijk is dat je door de Belastingdienst gezien wordt als ondernemer. Dus er zijn een aantal voorwaarden waar jij aan moet voldoen: 

  • Je winst maakt met je onderneming en hier zit een stijgende lijn in
  • Je hebt voldoende kapitaal om je onderneming op te starten
  • Je voldoet aan het urencriterium van 1.225 uur per jaar
  • Je hebt meerdere opdrachtgevers
  • Je loopt ondernemersrisico
  • Je bent aansprakelijk voor de schulden van jouw onderneming


Voldoe jij aan alle voorwaarden? Dan mag in de eerste 5 jaar van jouw bedrijf de zelfstandigenaftrek 3 keer verhogen met € 2.123. Dat betekent dat je zelfstandigenaftrek ineens €9.403 kan worden. Dankjewel Belastingdienst!

Inkomstenbelasting berekenen (zzp):

Hoe werkt het?

In 3 eenvoudige stappen vind jij de perfecte belastingadviseur:


1) Hulp bij je inkomstenbelasting berekenen (zzp) of andere werkzaamheden?

Geef eenvoudig aan welk werk jij precies wilt uitbesteden voor de offertes op maat.


2) Laat jouw gegevens achter

Dan kunnen wij voor je aan de slag! Er wordt een selectie van belastingadviseurs uit jouw buurt gemaakt op basis van jouw gegevens, wensen en voorkeuren.


3) Ontvang jouw belastingadviseur offertes

Vergelijk de verschillende offertes en maak eventueel jouw keuze. Succes!

Hulp bij je inkomstenbelasting berekenen (zzp)?

Privacy statement | Cookies   © 2012-2019 BizBundel