088 - 0910101

Wij zijn beschikbaar 

ma - vr: 9:00 - 17:30 

ZZP Nieuws

ZZP Boekhoud- of Facturatieprogramma

Vergelijk zelf welke aanbieder bij jou past

"Handig om mijn administratie altijd bij de hand te hebben."

David Janssen

Vergelijk snel alle aanbieders van Nederland   

Programma's ontworpen voor ZZP'ers

Wat werkt voor jou? Een boekhoud- of facturatieprogramma?

Vergelijk ZZP Boekhoudprogramma's

Vergelijk ZZP Facturatieprogramma's

"Enorm onder de indruk van deze boekhoud app. Tot nu toe zit alles erin om mijn boekhouding als IT consultant te doen. Intuïtief en flexibel in gebruik."

Peter de Bock, IT Consultant

"Top programma, rekent zo mijn btw uit! Dat scheelt mij een hoop werk en geld. De service van MoneyMonk is ook super! Direct antwoord en zeer behulpzaam, aanrader!"

Daphne Schipper

Met een boekhoudprogramma heb je je hele administratie in één product. Je hoeft geen verschillende tools aan elkaar te knopen. Van uren- en rittenregistratie, tot factureren, de btw-aangifte en je winst- en verliesrekening. 

Dé All-in-1 oplossing

Ook heb je altijd en overal toegang tot je boekhouding. Van je computer tot je telefoon. Van Nederland tot in het buitenland. Ook als je niet thuis bent, kan je altijd bij je gegevens.

Bespaar veel tijd & frustratie

Laat klanten met iDEAL betalen

Klanten betalen sneller een factuur met iDEAL. Verstuur facturen per e-mail naar je klant met een link naar iDEAL. De klant bekijkt de factuur online, en kan deze direct betalen. Jij hebt snel je geld, en de factuur wordt ook direct als betaald geregistreerd.


Handige iOS en Android app

Veel programma's hebben een iOS of Android app. Download de iOS of Android app, en je hebt een boekhoudprogramma ook in je broekzak. Maak een foto van je bonnetjes, en stuur ze gelijk door. Geen stapels papier meer in je portemonnee. Bekijk de status van facturen, en zie hoeveel geld je nog hebt.

Over Boekhoudprogramma's

Het kiezen van een boekhoudprogramma is een belangrijke kwestie waar veel ZZP'ers mee worstelen. Ieder heeft namelijk zijn eigen voorkeuren en benodigdheden. Heb je een uitgebreid programma nodig? Of toch liever een zo goedkoop mogelijk programma? 


Daarom zetten wij de Top 6 ZZP Boekhoudprogramma's op een rijtje. Hierdoor kies jij eenvoudig een geschikt programma dat bij jou en jouw onderneming past.

Ook online boekhouden? Probeer jouw favoriet!

Ontdek het programma dat aan jouw wensen en eisen voldoet. 

© 2012-2019 BizBundel