088 - 0910101

Wij zijn beschikbaar 

ma - vr: 9:00 - 17:30 

ZZP Boekhoud- of Facturatieprogramma

Vergelijk zelf welke aanbieder bij jou past

"Handig om mijn administratie altijd bij de hand te hebben."

David Janssen

Vergelijk snel alle aanbieders van Nederland   

Programma's ontworpen voor ZZP'ers

Wat werkt voor jou? Een boekhoud- of facturatieprogramma?

"Enorm onder de indruk van deze boekhoud app. Tot nu toe zit alles erin om mijn boekhouding als IT consultant te doen. Intuïtief en flexibel in gebruik."

Peter de Bock, IT Consultant

"Top programma, rekent zo mijn btw uit! Dat scheelt mij een hoop werk en geld. De service van MoneyMonk is ook super! Direct antwoord en zeer behulpzaam, aanrader!"

Daphne Schipper

Nieuw Fiscaal Jaar! Hoe doe jij de Boekhouding?

Het kiezen van een juist programma is een belangrijke kwestie waar veel ZZP’ers mee worstelen. Ieder heeft namelijk zijn eigen voorkeuren en benodigdheden. Heb je een uitgebreid programma nodig? Of liever een zo goedkoop programma? Welke tools passen het beste bij jou en jouw onderneming?


Wij zetten de beste ZZP Facturatie- & Boekhoudprogramma’s op een rijtje. Vergelijk de aanbieders, kies eenvoudig een programma en begin het 2019 helemaal up-to-date!

De All-in 1 oplossing

Met een boekhoudprogramma heb je je hele administratie in één product. Je hoeft geen verschillende tools aan elkaar te knopen. Van uren- en rittenregistratie, tot factureren, de btw-aangifte en je winst- en verliesrekening.


Ook heb je altijd en overal toegang tot je boekhouding. Van je computer tot je telefoon. Van Nederland tot in het buitenland. Ook als je niet thuis bent, kan je altijd bij je gegevens.

Vergelijk ZZP Boekhoudprogramma's

Moeiteloos een professionele online factuur versturen? Met een facturatieprogramma ben jij slechts een paar muisklikken verwijderd van een factuur die aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet.

Maak je factuur binnen 2 min!

Zelfs als je weinig facturen verstuurt is dit echt een uitkomst: Bespaar tijd, profiteer van het gemak en de lage (of geen) kosten. Factureren in Word en Excel is toch verleden tijd?

Vergelijk ZZP Facturatieprogramma's

Handige Boekhoudtips 2019

#1 Laat klanten met iDEAL betalen

Klanten betalen sneller een factuur met iDEAL. Verstuur facturen per e-mail naar je klant met een link naar iDEAL. De klant bekijkt de factuur online, en kan deze direct betalen. Jij hebt snel je geld en de factuur wordt ook direct als betaald geregistreerd.


#2 Handige iOS en Android app

Veel programma's hebben een iOS of Android app. Download de iOS of Android app, en je hebt een boekhoudprogramma ook in je broekzak. Maak een foto van je bonnetjes en stuur ze gelijk door. Geen stapels papier meer in je portemonnee. Bekijk de status van facturen en zie hoeveel geld je nog hebt.

Ook online boekhouden? Probeer jouw favoriet!

Ontdek het programma dat aan jouw wensen en eisen voldoet. 

© 2012-2019 BizBundel