088 - 0910101

Wij zijn beschikbaar 

ma - vr: 9:00 - 17:30 

De voordeligste rekening voor ZZP'ers

Bankkosten: 1 jaar lang 50% korting = €2,50 p.m.

5 sterren MoneyView | Al 741 x aangevraagd

"Erg tevreden om bij een bank te zitten die ondernemers écht helpt."

Els de Ruijter, Ruijtershop

Knab: Nu tijdelijk met €50 overstapbonus!

1000 transacties per jaar gratis

Hoge rente op je spaarrekening

"Makkelijk overgestapt via de overstapservice"

Patrick Ramaekers, accountant

"Blij toch de keuze te hebben gemaakt om over te stappen naar Knab. De extra tools zijn een echte aanwinst.”

Amy Klaassen, consultant

Je ontvangt 1 jaar lang 50% korting op je pakketkosten zodra je door Knab als klant bent geaccepteerd. Aan het begin van de eerste maand na inschrijving gaat de actie in. 


Na 12 maanden betaal je voor Knab Zakelijk het dan geldende reguliere tarief (het reguliere tarief op 1 juni 2018 is €5,- per maand).

Tijdelijk 1 jaar lang 50% korting

Zakelijk en Privé

Veel zelfstandigen laten privé-uitgaven en zakelijke uitgaven via één bankrekening lopen. Dat is beslist niet aan te bevelen. Het is veel verstandiger dat je zakelijk en privé gescheiden houdt. 


Zorg voor een zakelijke bankrekening en gebruik die alleen zakelijk. Maak jezelf eens per maand een vast bedrag over en doe geen tussentijdse opnamen van jouw zakelijke rekening. Het is geen wettelijke verplichting, maar het maakt jouw bedrijfsactiviteiten en financiën een stuk overzichtelijker.

Waarom Knab?

Waarom zou je overstappen naar Knab? Simpel: in 2016 verkoos MoneyView de zakelijke rekening van Knab tot beste van 2016. Én daarnaast is in 2018 Knab onafhankelijk verkozen tot meest populaire bank voor ZZP'ers.


Met een vaste prijs van € 5 per maand krijg je allerlei slimme tools en leuke extra’s die het bankieren voor jou als zzp’er makkelijker maken. Met de lage pakketkosten kun je wel heel voordelig bankieren bij Knab. Dat maakt overstappen erg aantrekkelijk.

Nieuwe rekening? Registreer nu!

Maak gebruik van tijdelijk een jaar lang 50% korting. 

© 2012-2019 BizBundel